Cagliari

Op vrijdag 24 augustus varen we van Teulada naar Cagliari. Het plan is om een week naar Marina del Sole te gaan, maar ze hebben maar plek voor één nacht. Zodoende komen we in Marina Sant’Elmo terecht.

We krijgen een mooie ruime plek, maar de aanblik in het water is even schrikken. Het schijnt door het slechte weer te komen.

We gaan eerst maar eens een indruk van de stad opdoen. Het is ongeveer een half uur lopen naar het historisch centrum.

Daarna gaat de ontdekkingstocht per fiets. Cagliari is een grote stad met grote verkeerswegen waarop ontzetten hard wordt gereden. Toch zijn er ook wel enkele rustige fietspaden te vinden…….

…… rondom de zoutmeren en ……

Poetto strand en Marina Piccola Del Poetto

…… bij het Poetto strand. We zien daar twee meisjes lopen met kleine bakjes patat. Mmmmhhhmm, wat ruikt dat lekker. We gaan op zoek naar de plek waar ze dat gekocht hebben en dat is niet zo ver uit de buurt.

Door het fietsen zijn we hongerig en we krijgen twee hele grote bakken patat. Wat kan patat op z’n tijd toch lekker zijn! Een grote fles water erbij en we kunnen er weer tegenaan. Terug op weg naar de boot.

Eén gedachte over “Cagliari”

  1. heey Janny en Marco, wat aardig dat jullie op mijn pindat reageerden, het was inderdaad wel schrikken, inmiddels zijn we 10 weken na de operatie en de racefiets maakt weer mijlen, need I say more?
    groet Arina en Wiger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.