Gezellige dag achter de naaimachine

Ross (Arcarius)ziet dat we een naaimachine aan boord hebben en wij bieden aan, dat ze er gebruik van mogen maken. Lisa (Arcarius)zegt geen ervaring met naaien te hebben; haar moeder deed dit altijd voor haar. Tja, ze moet nu toch aan de bak……. Allereerst wil ze blinderende voering in de gordijntjes, maar er is net te weinig voeringstof. Er wordt dus creatief gespeld en geknipt voor een zo positief mogelijk resultaat. We hebben samen de grootste lol.

voorbereidende handelingen

Tussendoor nemen we nog even de rol van spion aan. Lisa wil Ross redden, want twee personen nemen ongewenst zijn tijd in beslag. We bellen hem, maar hij neemt niet op. Logisch want hij is te druk bezet. Marco loopt naar hem toe en zegt, dat als hij klaar is, de koffie dat ook is.

Ross bespieden door veel te kleine raampjes.

Als een volleerd naaister zit ze achter de machine. Ross kan straks lekker langer blijven slapen; heerlijk donker in Arcarius. Marco verzorgt een lunch.

Lisa naait blinderende voering in de gordijntjes.

Dan volgt de andere klus. Ze hebben prachtige plaids gekocht in A Loja do Gato Preto voor hun banken. Eén plaid is doormidden geknipt en rafelt vreselijk. Dus omzomen en mooie hoeken maken. Dit alles onder het genot van een wijntje en een hapje om het werk te vergemakkelijken.

Naai- en borreltijd!

Nadien genieten we nog van eten, drinken en vrolijk zijn tot half twaalf. De rest van de klusjes zijn voor een volgende keer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.