Isle of Wight

Edith en Eric (Zoute Liefde)melden, dat ze vanuit Weymouth terug naar Gosport komen. Ze gaan hier hun natte, zoute handdoeken wassen; hadden door een hevelende wasbak water in hun boot gekregen. We wachten ze op en hebben heel wat gezellige uurtjes met elkaar. Zo varen we 3 augustus gezamenlijk met diverse ferry’s naar Isle of Wight,. We denken de bus te pakken, maar deze is net weg. We bellen een taxi, maar deze komt niet opdagen en zodoende stappen we na een uur op de bus.

We wandelen in de tuin naar het strand van het Osborne House….

Osborne House
Osborne House
Strand bij Osborne House
Strand bij Osborne House

We bezoeken Cowes met de chain ferry…..

En terug met dit bootje in plaats van de chain ferry. Tweemaal per jaar komt dit voor vanwege de lage waterstand.

Chain ferry Cowes
Chain ferry Cowes
bootje i.p.v. ferry
Bootje bij lage waterstand in plaats van de ferry

Vervolgens komen Elisabeth en Wim (Bengt) op donderdag 4 augustus vanuit Cowes naar Gosport. We wachten ze op en helpen aanleggen. Edith en Erik (Zoute Liefde) vertrekken op vrijdag 5 augustus naar Eastbourne, alwaar ze worden opgewacht door Margreet en Otto (Nanook).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.