Feestmaand

We vliegen 10 november naar huis en verheugen ons op enkele gezellige maanden aldaar. We starten op 11 november met Sint Maarten. Vervolgens bezoeken we familie en vrienden en dan ……

…..is het tijd voor het maken van surprises en gedichten voor Sinterklaas.

Op 11 en 12 december bezoeken we met Patricia en Collin de kerstmarkt in Köln. We genieten van de stad, van de sfeer en natuurlijk van de glühwein. Dit laatste is vooral voor Patricia van belang, omdat ze haar winterjas moet ontberen. Hoe dit nu zo komt…….

Al ruim voor de kerst is ons huis al in kerstsfeer. Meestal gebeurt dit op het allerlaatst.

Op eerste kerstdag trekken we met z’n allen naar de Waerderhout. Emiel heeft daar samen met zijn vriendin Yaëla een tokkelbaan gemaakt. Deze start hoog in de boom. Bovendien is er veel modder in het bos. Dit alles bederft de pret niet. We vinden het allemaal erg leuk. Wie viert er nou op deze manier kerst? Wij dus!

Op 28 december gaan we een dagje naar Utrecht. We parkeren de auto aan de andere kant van de stad dan voor ons gebruikelijk. Dit levert weer nieuwe ontdekkingen op.

Oud en nieuw vieren we bij Edith en Eric in Rotterdam, samen met Cytha en Pim. We eten eerst lekker met elkaar, snoepen van de oliebollen en appelflappen om vervolgens nog van lekkere hapjes te genieten. We hebben de grootste lol met een gek spel. Ondertussen wordt er buiten al heel wat vuurwerk afgestoken. Hiervoor zitten we eerste rang. Tsja, dan is het zomaar ineens 2019!