In afwachting ….

We zijn in ieder geval op tijd thuis; onze schoondochter Paulien is nog niet bevallen van hun tweede zoon. De kleine laat nog op zich wachten, maar wij vermaken ons prima.

Er ligt ijs en we schaatsen zelfs.

Op 7 maart ‘s-avonds laat gaat de telefoon……

…..ons achtste kleinkind is geboren! Paulien en Matthijs hebben nu twee prachtige jongens.

Op 20 maart vliegen we terug naar Alicante. Een dag later arriveren Edith en Eric in Cartagena. Jammer genoeg is ons vriendenkoppel niet compleet. Vorig jaar bezochten ze ons in Portimaõ samen met Cytha en Pim, Cytha moet jammer genoeg onder het mes.

Het weer is wel wat fris, maar dat mag de pret niet drukken. We doen waar we zin in hebben. Met enige regelmaat pikken we een terrasje….

……. luieren of gaan op pad.

Het is bijna pasen en de heilige week (Semana Santa) is een hele belevenis in Cartagena.

Wat een werk, organisatie en toewijding brengt dit met zich mee en wij mogen dit meemaken; heel bijzonder!

Maar aan alles komt een eind. De gezelligheid met Edith en Eric is veel te snel voorbij; ze vliegen 27 maart terug naar huis.

Op 30 maart krijgen we te horen dat Thijmen opgenomen is in het ziekenhuis en een open hart operatie moet ondergaan. Janny boekt een ticket en vliegt een dag later naar huis. Marco blijft in Cartagena vanwege de afspraak met de werf en komt later naar huis.

Hij is drie weken hard aan het werk: zeepokken verwijderen, coppercoat bijwerken en activeren, anodes vervangen, fenders met boter schoonmaken, filters motor vervangen, teakbank kuip rubberen, oogsplitten maken in nieuwe landvasten etc. etc. etc…… en nog is het niet klaar!

Janny vermaakt zich met kokkerellen, oppassen, tuinieren en haken.

Op 21 april vliegt Marco naar huis en…….

…..ondernemen we veel activiteiten samen.

We borrelen met Cytha en Pim, zeilen met Edith en Eric op “Zoute Liefde” en vieren Collins 46 ste verjaardag met een BBQ .

Dinsdag 29 mei brengen we Wendy en Taliya naar Schiphol. Ze gaan voor drie weken naar Nepal. Een week later zijn we weer op Schiphol, maar dan voor onszelf.