Twee maanden Nederland

Op 7 november 2017 nemen we heel vroeg de bus van Cartagena naar Alicante airport. We hebben de schoenen van onze zwager Collin bij ons en hopen deze aan hem af te kunnen geven. De bus doet namelijk het busstation in Torrevieja aan. Collin weet nog van niks; wij krijgen hem eerst niet te pakken. Uiteindelijk wil het toeval, dat ze in een hotel vlakbij het busstation verblijven. Collin staat daar al, als wij daar arriveren. Mooi opgelost: Collin kan z’n schoenen dragen tijdens de vakantie en wij hoeven ze niet mee te nemen in het vliegtuig. Grappig hoor!

Op de vlucht van Alicante naar Barcelona leggen we vlak voor de landing de haven op de gevoelige plaat vast. Na enkele uurtjes stappen we opnieuw in voor de vlucht naar Schiphol. Dan fotograferen we de Pyreneeën en na enige tijd de haven van Rotterdam.

Haarlem 17 november 2017

In Haarlem gaan we van onze gebaande paden af en nemen nieuwe routes. Datzelfde doen we met muziek: we luisteren er niet alleen naar, maar leren het ook zelf te maken. Dat doen we met behulp van onze leuke, zeer goed spelende gitaarleraar.

We vieren de verjaardagen van Taliya, Manoah en Matthanja, verwelkomen Sinterklaas en natuurlijk ambulance Piet en vieren Sinterklaas in Andijk.

We hebben veel lol in de sneeuw……. en bezoeken het lichtfestival in Amsterdam.

Laura en Matthanja maken in januari 2018 een reis via project Held naar hun sponsordochter/zus in India. Ze gaan kindertehuizen bezoeken en voedsel uitdelen in sloppenwijken. Om alles te kunnen betalen verkopen ze prachtige eigengemaakte houten hapjes-, serveer- en snijplanken.

We eten bij kaarslicht vanwege uren durende stroomuitval en bij daglicht maakt Janny haar vintage MacBook 2008 schoon.

Rest ons nog om iedereen een heel gelukkig, gezond, muzikaal en reislustig 2018 toe te wensen!